Medlemsmøder

Hvis ikke andet er oplyst afholdes medlemsmøderne i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum kl. 18.30 -21.00.

Hvis du ikke er medlem, er du meget velkommen til at besøge os på et medlemsmøde, hvis du er interesseret i at se, hvad vi laver og eventuelt overvejer at blive medlem.

Medlemsmøde mandag den 26. februar 2024 kl. 18.30 – 21.00 i Teatersalen – Kassen med ornamenter og spejlbund – ved Dorthe Sommer

Lille kasse med ornamenter og spejlbund (kan også være almindelige bund). Kassen kan anvendes på fle­re måder f.eks. som hylde/spejl til væg. Med et lille tæppe/pude i, bliver den til en katte-eller hundeseng. Bakke til fin opstilling. Serveringsbakke med service mm.
Der vil være forskellige farver at vælge imellem.

Pris: kr. 35,- kontant.

Medbring: 2 små pensler, den ene må gerne være flad. Vatpinde. Tandstikker. Fin sandpapir/lidt bred neglefil. Klemmer til at holde sammen på kassen/ornamenter under tørring. God lim og super glue. Små beholdere til farve. Kop til vand.

Kassen med ornamenter og spejlbund.

Den lille kasse med eksempel på pynt.

Kalenderen:

Der er planlagt følgende medlemsmøder:

2024: 26.02 + 20.03 + 25.04 + 27.05 + 26.06