Bliv medlem

Hvordan bliver jeg medlem

Har du lyst til at blive medlem af Miniatureforeningen “mini”, kan du sende en mail til mini@miniforeningen.dk med oplysning om dit navn, adresse, tlf. nr. og e-mailadresse, samt indbetale kontingent til foreningen. Har du ikke mail, kan du kontakte vores sekretær Birgit Jalling på
telefon 20 95 63 55.

Ønsker du vores medlemsblad “Miniature Nyt” tilsendt som hæfte, skal du oplyse det ved indmeldelsen, hvis ikke, bliver det tilsendt elektronisk til din mailadresse.

Du er også velkommen til at komme til et medlemsmøde og i den forbindelse blive optaget i foreningen ved henvendelse til formanden eller et andet bestyrelsesmedlem på mødet.
Hører du ikke fra os senest 14 dage efter indmeldelsen bedes du kontakte os.

Kontingent
Du skal selv indbetale kontingent til vores konto i Danske Bank reg.nr. 4448 konto.nr. 10145961 eller via Mobile Pay nr. 39727. Bruger du Mobile Pay, så husk at skrive dit navn under ”besked”, når du sender pengene.

Beløbet er 250 kr. pr. person og 400 kr. for 2 personer med samme adresse. Kontingentet er gældende fra 1. januar til 31. december i det år kontingentet indbetales. Ved indmeldelse 1. september eller senere betales ½ kontingent.

For at få stemmeret på generalforsamlingen skal kontingentet være betalt inden.

Velkommen i foreningen
Når du har indbetalt kontingent, vil du få tilsendt et velkomstbrev vedlagt vores velkomstfolder og foreningens seneste medlemsblad Miniature Nyt, og du kan deltage i alle foreningens arrangementer. Desuden indeholder velkomstbrevet koden, der giver udvidet adgang til vores hjemmeside. Med adgangskoden får du adgang til alle de tidligere nummer af Miniature Nyt og alle de ideer og “gør det selv” opskrifter, der har været bragt i medlemsbladet i de senere år. Du kan også se velkomstfolderen her: Velkommen i Miniatureforeningen “mini

Pjece
Læs mere om foreningen og find indmeldelsesblanketten i vores pjece: Kender du Miniatureforeningen “mini”

 

Comments are closed.