Lang Lørdag

Hvis ikke andet er oplyst afholdes Lang Lørdag i Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum kl. 10.00 -16.00.

BEMÆRK: Der er efterhånden så mange, der gerne vil deltage, at det kniber med pladsen i Foreningslokalet. Lang Lørdag vil derfor (foreløbig i en prøveperiode) blive flyttet til Teatersalen i Farum Kulturhus.

Interesserede, der ikke er medlemmer af foreningen, er altid velkomne til at besøge os på en Lang Lørdag for få en snak om miniature og for at se, hvad vi laver.


Per Lydersen er klar til at hjælpe, så du kan komme videre med dit projekt.

Lørdag den 20. januar 2018
Per Lydersen vil være til stede med råd og dåd, hvis du har brug for hjælp til et projekt.

På Lang Lørdag kan du også få oplysning, råd og vejledning, hvis du vil være med i Miniatureforeningens udstilling på Dukkehusfestivalen i Farum 2018, hvor festivalen har 25 års jubilæum.
Se mere om udstillingen på foreningens hjemmeside http://miniforeningen.dk/?page_id=24

Som sædvanligt medbringer Per en del af sine maskiner og an­det værktøj, som ikke alle er i besiddelse af.
Desuden medbringer han et udvalg af materialer og værktøj til salg.
Har du specielle ønsker til materialer eller værktøj, så kontakt Per – pr. tele­fon eller mail – inden den lange lørdag, så du er sikker på, at han har det med.

Rent praktisk foregår de lange lørdage på den måde, at du kan ”droppe ind” fra kl. 10.00, hvor Per vil være behjælpelig med råd, vejledning og en hjælpende hånd, hvis du har behov for det i forbin­delse med dit pro­jekt. Om der er tale om et igangværende projekt eller begyndelsen på et nyt dukkehus, kikkasse, driv­hus, have, campingvogn, noget helt an­det, eller blot skabelonen til en ide………. Ja kom bare med det, det fin­der vi ud af, siger Per. Og ellers er det blot at dukke op, for at være i hyggeligt selskab med andre, som gerne vil afsæt­te en lang dag til at nå et godt stykke med et projekt.

Der vil blive lavet kaffe og the i lokalet, så du skal blot huske din værk­tøjskasse, madpakke og drikkevarer. Kon­takt venligst Per, hvis du en lørdag kommer senere end kl. 12.00. Per kan kontaktes på telefon: 40 86 47 50 eller mail: ply@ltk.dk.

Der er desuden planlagt Lang Lørdag på følgende dato:
Den 24. februar 2018
Den 17. marts 2018
Den 21. april 2018
Den 19. maj 2018
Den 9. juni 2018

 

 

 

Comments are closed.