i Danmark

Hvad sker der i Danmark


Odense Miniaturemarked

Odense Miniaturemarked holdes for 3. gang den 4. november 2017 kl. 11.00 – 16.00. i Bolbro Brugerhus, Stadionvej 50L-M, 5200 Odense V.

Odense Miniaturemarked har igen i år stor tilslutning fra sælgere/udstillere. Også i år vil der være 30 boder med alver­dens miniature. Der er mange kendinge fra tidligere år, samt en hel del nye. De glæder sig alle til at vise deres kreatio­ner frem.
Bolbro Brugerhus lægger, som tidligere, lokaler til minimarkedet. Der er 3 lokaler, samt et gangareal i brug. Herudover er der en café, hvor der kan købes lidt mad, kaffe, the og kage til rimelige priser.

Gratis Entre og udtrækning af gevinster
Entreen er gratis for alle, og der udtrækkes gevinster, hvis der udfyldes et lille kort. Udtrækning er klokken 14.00.
Når udtrækningen er på dette tidspunkt, er det for at få kunder til at sprede sig gennem dagen, da alle messer/markeder lider af samme problem, at folk vælter ind til åbningen og herefter stille fader ud.
Alle sælgere vil jo gerne have flow gennem dagen, så det er mit håb, at I vil give Jer tid til at gå alle boder igennem og spør­ge løs. Der vil altid dukke noget op, man har overset, når man går flere omgange. Åbningstiden er 11.00 til 16.00.

Udstillerne
Udstillerne kommer fra både det nordlige, midtjyske og sydlige Jylland – fra Sjælland – Fyn – Tyskland og Holland.
Der er stor præsentation af:
Møbler – tilbehør – stoffer – mad og ting i Fimo – blomster – egne design – juleting – håndlavede miniaturer – keramik – diverse småting – miniaturer i træ – have ting – madrasser – patchwork – babystrik – hortensier i krukker – kits – accessoi­res – dekorerede møbler – retrostil – tekander – diverse – havetilbehør – håndlavede møbler udi snedkerkunsten- finer – alt til gør-det-selv-folket – tapeter – tæpper – 1:144 tilbehør – ophørsudsalg med 50% rabat.
Alt ovennævnte er mest i 1:12 scala.

Følg med på Facebook
I er også velkomne i Facebook i gruppen: Odense Miniaturemarked, hvor I også vil finde udstillerlisten samt nyttig info.
Oplev en masse boder med alt, hvad hjertet kan begære og mere til og nyd dagen sammen med os.

Billederne viser nogle af de flotte stande på Odense Miniaturemarked i 2016.

Odense-01-mn Odense-04-mn Odense-06-mn Odense-09-mn

 

 


Årets miniaturist – konkurrence

Årets miniaturist har tidligere været kåret i forbindelse med Dukkehusfestivalen i Farum. Her ses Ursula Dyrbye-Skovsted med sin dyrehandel. Hun blev årets miniaturist 1998. Foto: Per Harms.

I anledning af Dukkehusfestivlens 25 års jubilæum i 2018 indbyder arrangørerne til en konkurrence om at bliver årets miniaturist.

Emnet er: En kikkasse, der indeholder en scene fra din ynglingsbog, din ynglingsfilm eller tv serie.

Kassens mål må højst være: Brede 40 cm. Højde 25 cm. Dybde 30 cm. Det skal være i skala 1:12.
Kassen skal være med plexiglas på fronten, da der ikke vil være vagt ved de udstil­lede kasser.
Der skal stå på kassen, hvilken Scene den viser.

Tilmelding
Tilmelding til deltagelse i konkurrencen senest den 1. februar 2018 til mail dukkeshusfestival@yahoo.dk eller personligt til Agnete Jakobsen eller Kirsten Hemmeshøj. Opgiv mål på kassen ved tilmelding.
Kassen afleveres i Kulturhuset i Farum fredag den 4. maj 2018 senest kl. 20.
Det er publikum, der ved afstemning afgør, hvem der bliver årets miniaturist.
Det offentliggøres søndag den 6. maj kl. 15. Udover et diplom vil der være en præ­mie.
 


Århus Dukkehusmarked

Forberedelserne til Århus Dukkehusmarked 2018 er i fuld gang. Markedet holdes lørdag den 3. marts 2018 fra kl. 11.00- 17.00.
Adressen er Vejlby Risskov Hallen, Vejlby Centervej 51 8240 Risskov. Markedet foregår i Syrensalen.
Der er fri entre.
Der vil være salg af 1:12 , 1: 16 og 1:18. Så altså lidt for enhver smag. Den foreløbige udstillerliste kan ses på Facebook- siden Århus Dukkehusmarked.
Cafeen er åben og der vil være salg af smørrebrød, franskbrød med ost/pålæg. Øl og vand samt vin kaffe/The og kage.

Billederne stammer fra Århus Dukkehusmarked 2017


Dukkehusfestival 2018

!cid_63c12a00-a1f8-4c94-9d19-3237e146e1b0@EURP190_PROD_OUTLOOKNæste Dukkehusfestival i Farum Kulturhus holdes i weekenden den 5. 6. maj 2018.
Festivalen er en stor salgsudstilling, med omkring 65 udstillere fra både ind- og udland, som sælger alt fra gør det selv materialer og værktøj til dukker, møbler og alt muligt andet til miniaturehuset.

Mange af udstillerne kommer igen år efter år, men der kommer også nye til.
Udstillerlisten fra 2017 og billederne fra tidligere messer kan ses på Dukkehusfestivalens hjemmeside.
Det er Agnete Jakobsen og Kirsten Hemmeshøj, der arrangerer Dukkehusfestivalen. Se mere her: Dukkehusfestival

På billedet ses Agnete Jakobsen til højre og Kirsten Hemmeshøj som nr. 2 fra venstre ved uddeling af diplom til årets bedste stand i 2017. Det var Wolwereldje/Truus Kobes fra Holland, der blev fejret som årets bedste stand – www.wolwereldje.nl.


Miniature i Tune

På gensyn 9. – 14. juli 2018.

Tak til alle jer, der deltog i Miniature i Tune 2017.
Tak til alle deltagere for jeres entusiasme, støtte, gode humør og kreative energi.
Tak til vore fantastiske Miniature Artisan lærere: Tine Krijnen, Jamie Carrington, Bill Robertson, Jens Torp, Valeria Bonomi og Jeffry Antonis. Uden dem var der intet Miniature i Tune.

Også et stort tak til Lisbeth og personalet på Tune Kursuscenter for endnu engang på charmerende og professionel vis at danne ramme om denne miniature begivenhed.

I 2017 var det 10. år, og selvfølgelig skal Tove Palm, Lisa Tørngren, Ursula Dyrbye-Skovsted og Kaj Vitthøfft Rasmussen, som startede det hele op, også have en stor tak.

Web siden skal opdateres – og indtil den er klar, så følg Miniature i Tune på www.facebook.com/miniatureitune og www.facebook.com/gruppeforminiatureitune
Kontakt: Hanna Maria Clement info@hannashave.dk

Billeder fra Miniature i Tune 2017:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.