Udflugter og rejser

Miniatureforeningen “mini” arrangerer med mellemrum spændende ture til f.eks. museer og miniatureforhandlere i Danmark samt rejser til miniaturemesser i udlandet.

For at deltage i foreningens udflugter og rejser, skal du være medlem.
Under forudsætning af, at der er ledige pladser efter sidste tilmeldingsfrist, er ledsagere og ikke-medlemmer af foreningen velkommen til at deltag mod en merpris, der svarer til foreningens kontingent. Dvs. 250 kr. for en en­kelt person og 200 kr. for en person, der bor sammen med et medlem, der deltager i rejsen. i begge tilfælde dog halvdelen af kontingentet, hvis rejsen finder sted efter 1. september.

Vil du gerne være medlem, kan du se yderligere oplysninger her.


Udflugt med Miniatureforeningen ”Mini”

Andelslandsbyen Nyvang.

Søndag d. 14. maj afholder foreningen en udflugt for med­lemmer til Andelslandsbyen Nyvang.

Nyvang
I Oplevelsescenter Nyvang (Holbæk) kan du opleve livet og hverdagen i den lille andelslandsby i midten af 1900-tallet. Et anderledes og leven­de oplevelsescenter, hvor du kan røre, gøre, smage, prøve, dufte og lege dig gennem historien. På husmandsstedet er der tændt op i komfuret, og kaffen er lavet med erstatningen Richs. Du er velkommen til at smage, måske er der også en lille smagsprøve på 1940’ernes landkost, og en tur foran vaskebaljen, hvor du bliver sat til at vaske op med kar­skrubbe og soda.

Traktørstedet Madam Blaa byder på smørrebrød, kaffe og kage.

Hele byen er aktiv. I butikken kan du købe de produkter, du ser blive produceret under din vandring i byen. I Nyvang finder du også kirke, forsamlingshus, politi, skole og alle de godt­folk der hører til i sådan en landsby – her er oplevelser nok til en hel dag.

Vi indtager vores frokost i traktørstedet Madam Blaa, hvor vi vil blive trakteret med 2 stk. uspecificeret smørrebrød, kaffe og kage.

Det praktiske:
Mødested: Der vil være 2 opsamlingssteder: Farum og Høje- Taastrup Station. Turen gennemføres ved 12 personer.
Transport: Vi kører i private biler.
Tid: 9.30 – ca. 15.30.
Pris: 335 kr. dækker entre og forplejning.
Tilmelding: Bindende tilmelding senest 02. maj på mail: kirstendons@gmail.com.
Skriv ønske om opsamlingssted.
Indbetaling til Miniatureforeningen på konto: 4448- 10145961. M. Pay : 39727.

Du kan se mere om Oplevelsescenter Nyvang på deres hjemmeside: https://www.oplevelsescenternyvang.dk/.


Busrejse til miniaturemesse i Rheda

Efter den lange Corona-pause er der igen mulighed for at rejse til Tysklands største miniaturemesse 1zu12 i Rheda-Wiedenbrück.

Hanne Lauritsen har i samarbejde med NILLES REJSER arrangeret en rejse til messen den 26. – 29. maj 2023.

På messen vil der være omkring 200 stande (antallet er baseret på sidst der var messe). Det er her nogle af de største miniaturekunsthåndværkere udstiller og sælger deres unikke ting. Men der er også billigere ting, og masser af spændende ting til gør-det-selv-folket. Kort sagt, der er noget for alle miniatureinteresserede.

Busturen starter i Dybvad og kører ned gennem Jylland med i alt 10 opsamlingssteder. For del­tagere fra Fyn og Sjælland er det relativt nemt at tage toget til f.eks. Kolding station, som er det sidste opsamlingssted på turen.

På indbydelsen til turen kan du se alle oplysningerne om turen: Kontakt, priser og betaling, opsamlingssteder, rejsebeskrivelse, entre til messen, valuta, hotel og hvad der er inkluderet i rejsens pris.

Du kan læse mere om messen på www.1zu12.com/Messe_Main_Grau_htm.
Hanne Lauritsen kan kontaktes på mail: hannelauritsen.dk@gmail.com.
Hele indbydelsen kan ses på følgende link:Rheda 2023


Comments are closed.