Messer og markeder i Danmark

Hvad sker der i Danmark


Skive Miniature marked

Som noget helt nyt afholder Skive miniature foreningen et miniature marked i 7800 Skive, Lørdag den 18. februar 2023 fra kl. 10.00 – 17.00 på adressen, Arvikavej 7 ( Social & sundhedsskolen). Entré 20 kr.

Der vil være mulighed for, at købe kaffe, te, kage og frokost.
Frokost menuen og udstillerliste offentliggøres midt Januar. Vi håber på stor tilslutning og på at budskabet spredes til alle miniature entusiaster.
PS. der vil blive udtrukket mange gevinster på indgangs billetterne mellem kl.14.30 og 15.00.

Og sådan kommer du derhen, hvis du ikke er i bil:  Der går tog  fra Århus via Langå, til Skive banegård.
Fra Skive banegård er der 12 min gang til Arvikavej 7. – Er du  gangbesværet er det muligt at blive hentet på stationen. Kontakt Karen 22822840.

HUSK at sætte kryds i kalenderen denne dag. Se mere om markedet på Facebook-gruppen: Skive Miniature marked.

Har du lyst til at udstille på markedet, kan du finde flere oplysninger på Facebook- gruppen: Udstiller til Skive miniature marked.


Dukkehusfestivalen i Farum

Dukkehusfestivalen i Farum afholdes for 28. gang i weekenden den 22. og 23. april 2023.
Farum ligger i nærheden af København og Kulturhuset ligger i gåafstand fra Farum S-tog station. adressen er Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum.

Der vil være ca. 55 stande, hvor udstillere fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, England, Holland, Belgien og Frankrig vil vise de mest fantastiske ting i miniature. Det internationalt benyttede målestoksforhold er 1:12, men også 1:24, 1:48 og 1:144 ses.

Dygtige hobbyfolk viser her, hvad de formår. Det er utroligt, hvad der kan laves, og det rækker over forskellige stilperioder. Der er noget både for dem, der vil lave de “gamle dage” og for dem, der vil lave den nyere tid samt også det helt moderne.


Comments are closed.