Messer og markeder i Danmark

Hvad sker der i Danmark


Odense Miniature Marked

Odense Miniaturemarked åbner for 4. gang lørdag den 3. november 2018 kl. 11 – 16 i Bolbro brugerhus, Stadionvej 50, 5200 Odense V. Alle er velkomne og entréen er gratis.

 

Efter sidste års miniaturemarked i Odense var det lidt usikkert, om det ville blive gentaget i år. Det er et stort arbejde at planlægge og gennemføre et arrangement af den art, men med stor opbakning fra udstillerne og købere er det heldigvis lykkedes for Brita Koch endnu en gang at byde alle interesserede velkommen til årets miniaturemarked i Odense.

Udstillerne
Udstillerlisten blev præsenteret på Facebook midt i september måned. I skrivende stund er der 26 udstillere på listen. De store web-butikker Dukkehusbutikken, KjDesign og Minia­turehuset og andre kendte som Frits Hejlesen, Minipot, Ulla Vestergaard, Inger Staun, Stewe Søren og Elisabeth, Bibian Ange­lique Miltkau fra Hol­land og Petra Wruck fra Tyskland, er med. Det er altid spændende at se, hvad nyt de kom­mer med. De øvrige ud­stillere er hovedsage­ligt dygtige hobbyfolk, som sælger deres egne produkter, der som reglen er af høj kva­litet. Mange har været med på forskel­lige marke­der og messer før, men der er også et par stykker, som ikke har udstillet før. Det bli­ver interessant at se, hvem de er.

Du kan godt glæde dig til Odense Miniatu­remarked, som bestemt er et besøg værd. Der er mange fine ting og noget for enhver smag og pengepung.

Du kan se mere om Odense Miniaturemarked og hele udstillerlisten på Facebook-siden Odense Miniaturemarked.


Dukkehusfestival 2019

Næste Dukkehusfestival i Farum Kulturhus holdes i weekenden den 4. og 5. maj 2019.
Festivalen er en stor salgsudstilling, med omkring 65 udstillere fra både ind- og udland, som sælger alt fra gør det selv materialer og værktøj til dukker, møbler og alt muligt andet til miniaturehuset.

Mange af udstillerne kommer igen år efter år, men der kommer også nye til.
Årets udstillerliste og billederne fra tidligere messer kan ses på Dukkehusfestivalens hjemmeside.
Det er Agnete Jakobsen og Kirsten Hemmeshøj, der arrangerer Dukkehusfestivalen. Se mere her: Dukkehusfestival.

Det hollandske firma In het Poppenhuis blev kåret som årets udstiller på Dukkehusfestivalen i Farum 2018. De havde et meget stort udvalg i gør det selv kits fra Iriginals til salg på deres stand.
På billedet ses uddeling af diplom til In het Poppenhuis. Til venstre ses de to stadeholdere fra In het Poppenhuis sammen med Dukkehusfestivalens to arrangører Agnete Jakobsen og Kirsten Hemmeshøj til højre.

 


Comments are closed.