Lang Lørdag

Hvis ikke andet er oplyst afholdes Lang Lørdag i Farum Kulturhus, Foreningslokalet eller Teatersalen, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum kl. 10.00 -16.00.

Interesserede, der ikke er medlemmer af foreningen, er altid velkomne til at besøge os på en Lang Lørdag for få en snak om miniature og for at se, hvad vi laver.

Lang lørdag den 11. august 2018 i Foreningslokalet kl. 10 – 16

Der arbejdes med mange forskellige projekter på Lang Lørdag.

Lang lørdag er en mulighed for at afsætte en hel dag til at komme et godt stykke vi­dere med et igangværende miniprojekt i godt selskab med ligesindede.

Vi hjælper og inspirerer hinanden, og vi plejer at have det rigtig hyggeligt. Tag dit pro­jekt, madpakke, drikkevarer og lampe med. Der er kabeltromler til rådighed og der laves kaffe og te i lokalet.

Bestyrelsens tovholdere på Lang Lørdag er Bjarne Calundann, der kan kontaktes på tlf. 52 40 39 71.

Kurt Jensen har lovet at hjælpe os med udsavning af vinduer og andet, der kræver vildt værktøj.

Der er desuden planlagt Lang Lørdag på følgende dato:
Den 8. september 2018
Den 13. oktober 2018