Kurser og workshops

Miniatureforeningen “mini”s kurser
Miniatureforeningen holder jævnligt korte kurser for medlemmerne.
Hvis ikke andet er oplyst, afholdes de i Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum i Foreningslokalet.
For at deltage i foreningens kurser, skal du som hovedregel være medlem. Kontingentet er 250 kr. Ved indmeldelse 1. september eller senere betales ½ kontingent. Ser yderligere oplysninger her.

Er der ledige plader på kurset efter sidste tilmeldingsfrist, kan interesserede, der ikke er medlem af foreningen, deltage. Kontakt kursusinstruktører for at høre om der er ledige pladser.

Andre kurser og workshops
Ud over foreningens egne kurser er der mange andre gode muligheder for at lære nyt og blive dygtigere til at lave sine egne miniaturer. Her på hjemmesiden bringer vi oplysninger om alle de kurser og workshops vores medlemmer og alle andre interesserede miniaturister kan deltage i.

Kursuskalenderen:
(Se beskrivelsen af de enkelte kurser og workshops længere nede på denne side)

– Den 12. – 16. juli 2021 – Miniature i Tune, sommerkursus på Tune Kursuscenter.

–  Den 18. – 24. juli 2021 – En uge med miniaturemøbler for begyndere og øvede på Nordfyns  Højskole.

Miniature i Tune

Sommerkurset Miniature i Tune holdes i uge 28 – den 12. -16. juli 2021.

Se tid, sted, pris, tilmelding og de mange spændende og lærerige kursustilbud med dygtige internationale undervisere på www.miniatureintune.com.

Sommerkursus på Nordfyns Højskole

I 2021 har du igen mulighed for at deltage i et ugekursus med miniaturemøbler og dukkehuse. Kurset er både for begyn­dere og øvede. Det holdes på Nordfyns Højskole, Fælledvej 11, 5400 Bogense, den 18. – 24. juli med Susanne Botfeldt som underviser

Er du nervøs for at starte selv? – kom og få et skub i den rigtige ret­ning. Er du øvet? – kom og få inspiration til at komme vi­dere med lidt svæ­rere ting. På kurset arbejdes i skala 1:12 enten efter færdige modeller eller individu­elle ønsker.

Se tid, sted, priser og tilmelding på Højskolens hjemmeside under korte kurser på: https://nordfyns.nu/korte-kurser/miniaturekursus-2021/