Kurser og workshops

Miniatureforeningen “mini”s kurser
Miniatureforeningen holder jævnligt korte kurser for medlemmerne.
Hvis ikke andet er oplyst, afholdes de i Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum i Foreningslokalet.
For at deltage i foreningens kurser, skal du som hovedregel være medlem. Kontingentet er 250 kr. Ved indmeldelse 1. september eller senere betales ½ kontingent. Ser yderligere oplysninger her.

Er der ledige plader på kurset efter sidste tilmeldingsfrist, kan interesserede, der ikke er medlem af foreningen, deltage. Kontakt kursusinstruktører for at høre om der er ledige pladser.

Andre kurser og workshops
Ud over foreningens egne kurser er der mange andre gode muligheder for at lære nyt og blive dygtigere til at lave sine egne miniaturer. Her på hjemmesiden bringer vi oplysninger om alle de kurser og workshops vores medlemmer og alle andre interesserede miniaturister kan deltage i.

Kursuskalenderen:
(Se beskrivelsen af de enkelte kurser og workshops længere nede på denne side)

– Den 31. juli – 6. august 2022 – Sommerkursus på Nordfyns Højskole.
– Den 11. – 15. juli 2022 – Miniature i Tune, sommerkursus på Tune Kursuscenter.

Sommerkursus på Nordfyns Højskole

Et eksempel på, hvad der tidligere har været lavet på sommerkurset på Nordfyns Højskole.

I 2022 har du igen mulighed for at deltage i et ugekursus med miniatu­remøbler og dukkehuse. Kurset er både for begyn­dere og øvede. Det holdes på Nordfyns Højskole, Fælledvej 11, 5400 Bogense, den 31. juli – 6. august med Susanne Botfeldt som underviser.

Er du nervøs for at starte selv? – kom og få et skub i den rigtige ret­ning. Er du øvet? – kom og få inspiration til at komme vi­dere med lidt svæ­rere ting. På kurset arbejdes i skala 1:12 enten efter færdige modeller eller in­dividuelle ønsker.

Se tid, sted, priser og tilmelding på Højskolens hjemmeside under korte kurser på: https://nordfyns.nu/fag/minaturekursus/

Miniature i Tune

Arrangørerne glæder sig til at byde dig velkommen til sommerkurset Miniature i Tune den 11. – 15 juli 2022.

Det internationale sommerkursus er for dig, der ønsker at lære nye teknikker og færdigheder i et hyggeligt og inspirerende socialt fællesskab med andre miniaturister fra hele verden.

Lærerne er nogle af de dygtigste miniaturekunstnere inden for deres speciale. Undervisningen foregår på engelsk.

Sommerkurset foregår i smukke omgivelser på Tune Kursuscenter, Greve, cirka 30 km. vest for København. Der er gode S-tog og bus forbindelser fra Københavns Hovedbanegård til kursuscentret.

Du finder oplysninger om tid, sted, tilmelding og pris på hjemmesiden https://www.miniatureintune.com, eller du kan sende en e -mail til: miniatureintune@gmail.com.

Se alle billederne på Miniature i Tunes hjemmeside.