Kurser og workshops

Miniatureforeningen “mini”s kurser
Miniatureforeningen holder jævnligt korte kurser for medlemmerne.
Hvis ikke andet er oplyst, afholdes de i Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum i Foreningslokalet.
For at deltage i foreningens kurser, skal du som hovedregel være medlem. Kontingentet er 250 kr. Ved indmeldelse 1. september eller senere betales ½ kontingent. Ser yderligere oplysninger her.

Er der ledige plader på kurset efter sidste tilmeldingsfrist, kan interesserede, der ikke er medlem af foreningen, deltage. Kontakt kursusinstruktører for at høre om der er ledige pladser.

Andre kurser og workshops
Ud over foreningens egne kurser er der mange andre gode muligheder for at lære nyt og blive dygtigere til at lave sine egne miniaturer. Her på hjemmesiden bringer vi oplysninger om alle de kurser og workshops vores medlemmer og alle andre interesserede miniaturister kan deltage i.


Kursuskalenderen:
(Se beskrivelsen af de enkelte kurser og workshops længere nede på denne side)

– Den 21. april 2023 – Workshop – Fashion Dolls in Miniature.
– Den 10. -14. juli 2023 – Miniature i Tune, sommerkursus på Tune Kursuscenter.
– Den 23. -29. juli – 2023 – Sommerkursus på Nordfyns Højskole.


Fashion Dolls in Miniature

Helena fra Fashion Dolls in Miniature vil i år undervise i 2 forskellige dukker. Det er i år Mary og Scarlet D. Mary er påklædt i en rød lang robe med fine rubin smykker som tilbehør. Det skal nok blive et hit med de 2 fine dukker.
Hvis man er interesseret i Mary, så skal man købe smykkerne ved siden af, og de koster 210 Euro (1.600,- kr.). De skal også bestilles i forvejen senest den 14. marts, og de skal betales inden den dato. Scarlet D. er en elegant dukke.
Du kan nå at lave dukken helt færdig på workshoppen.

Tid: Fredag den 21. april 2023 kl. 9.30-17.30.
Sted: Kultur og aktivitetscenter Stien, Paltholmvej 40,  3520 Farum
Pris: Kr. 1.100,- incl. dukke og materialer til tøjet. Hvis man vil have smykkerne med til Mary koster de kr. 1.600,- ekstra og man skal give besked om det senest den 14. marts.
Medbring: Din ”værktøjskasse”, som skal indeholde pincet, lim og limflaske eller lim ”påføre”. Knappenåle og synåle, en lille skarp saks til stof og en saks til papir, tape m.m. Mad og drikke
Instruktør: Helena (Fashion Dolls in Miniature)
Tilmelding: Til Kirsten Hemmeshøj, e-mail: dukkehusfestival@yahoo.dk, eller tlf. 22163575 inden den 31. marts 2023.

Betaling ved tilmelding på konto: reg. nr. 4490 konto nr. 4737218252 eller
på mobilpay 22163575 (Husk at skrive navn) Vent med betaling

.

Scarlet D.

Kronprinsesse Mary.


Miniature i Tune

Arrangørerne glæder sig til at byde dig velkommen til sommerkurset Miniature i Tune den 10. -11. juli 2023.

Det internationale sommerkursus er for dig, der ønsker at lære nye teknikker og færdigheder i et hyggeligt og inspirerende socialt fællesskab med andre miniaturister fra hele verden.

Lærerne er nogle af de dygtigste miniaturekunstnere inden for deres speciale. Undervisningen foregår på engelsk.

Sommerkurset foregår i smukke omgivelser på Tune Kursuscenter, Greve, cirka 30 km. vest for København. Der er gode S-tog og bus forbindelser fra Københavns Hovedbanegård til kursuscentret.

Du finder oplysninger om tid, sted, tilmelding og pris på hjemmesiden https://www.miniatureintune.com, eller du kan sende en e -mail til: miniatureintune@gmail.com.

Se alle billederne på Miniature i Tunes hjemmeside.


Sommerkursus på Nordfyns Højskole

Et eksempel på, hvad der tidligere har været lavet på sommerkurset på Nordfyns Højskole.

I 2023 har du igen mulighed for at deltage i et ugekursus med miniatu­remøbler og dukkehuse. Kurset er både for begyn­dere og øvede. Det holdes på Nordfyns Højskole, Fælledvej 11, 5400 Bogense, den 23.- 29. juli med Susanne Botfeldt som underviser.

Er du nervøs for at starte selv? – kom og få et skub i den rigtige ret­ning. Er du øvet? – kom og få inspiration til at komme vi­dere med lidt svæ­rere ting. På kurset arbejdes i skala 1:12 enten efter færdige modeller eller in­dividuelle ønsker.

Se tid, sted, priser og tilmelding på Højskolens hjemmeside under korte kurser på: https://nordfyns.nu/fag/minaturekursus/

 

 


Comments are closed.