Kurser og workshops

Miniatureforeningen “mini”s kurser
Miniatureforeningen holder jævnligt korte kurser for medlemmerne.
Hvis ikke andet er oplyst, afholdes de i Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum i Foreningslokalet.
For at deltage i foreningens kurser, skal du som hovedregel være medlem. Kontingentet er 250 kr. Ved indmeldelse 1. september eller senere betales ½ kontingent. Ser yderligere oplysninger her.

Er der ledige plader på kurset efter sidste tilmeldingsfrist, kan interesserede, der ikke er medlem af foreningen, deltage. Kontakt kursusinstruktører for at høre om der er ledige pladser.

Andre kurser og workshops
Ud over foreningens egne kurser er der mange andre gode muligheder for at lære nyt og blive dygtigere til at lave sine egne miniaturer. Her på hjemmesiden bringer vi oplysninger om alle de kurser og workshops vores medlemmer og alle andre interesserede miniaturister kan deltage i.

Kursuskalenderen:
(Se beskrivelsen af de enkelte kurser og workshops længere nede på denne side)

– Den 10. februar 2024 – Farum Kulturhus.
– Den 8. – 12. juli 2024 – Miniature i Tune.

Kursus lørdag den 10. februar 2024 kl. 10 – 15

– Kuffert i skind, der kan åbnes – ved Laila Hindsberg

Kuffert i skind, der kan åbnes.

Når familien skal ud at rejse, er en kuffert uundværlig. Du får et kit med alle materialer, mønster og vejledning. Endvidere et mønster så du kan lave flere hjemme. Der er flere farver skind at vælge mellem.

Medbring: lim, saks, mat tape, små klemmer, pincet, skarp tynd metal lineal, skalpel eller ridsepind, fladtang, syl, underlag og evt. en lampe.

Pris: 250 kr. som bedes indbetalt på MobilePay ved tilmelding.

Tilmelding: Til Laila Hindsberg senest 22. januar 2024 på mail lhindsberg@gmail.com eller mobil 20404002. Husk mad og drikke.

Glæder mig til at se jer. Minihilsen Laila

Bemærk: Datoen for kurset kan desværre muligvis blive ændret, da vi endnu ikke har modtage endelig besked om lokalet i Farum Kulturhus er ledigt.

Miniature i Tune 2024

Miniature i Tune er planlagt til afholdelse i ugen den 8. – 12. juli 2024

Kurserne i 2024 vil blive offentliggjort den 1. november 2023.
Det er en stor fornøjelse at byde dig velkommen igen til Miniatu­re i Tune!

Miniature i Tune er et international kursusforløb for miniaturister, der ønsker at lære nye teknikker og færdigheder af de bedste lærere, og være en del af et hyggeligt og inspirerende socialt fællesskab af miniaturister fra hele verden.
Vores undervisere er nogle af de førende kunstnere inden for deres specialer.
Sommerkurset foregår i smukke omgivelser ved Tune Kursuscenter, Greve, ca. 30 km. vest for København, Danmark.

Du finder information på Miniature i Tunes hjemmeside: www.miniatureintune.com, eller du kan sende en mail til: miniatureintune@gmail.com