Kurser og workshops

Miniatureforeningen “mini”s kurser
Miniatureforeningen holder jævnligt korte kurser for medlemmerne.
Hvis ikke andet er oplyst, afholdes de i Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum i Foreningslokalet.
For at deltage i foreningens kurser, skal du som hovedregel være medlem. Kontingentet er 250 kr. Ved indmeldelse 1. september eller senere betales ½ kontingent. Ser yderligere oplysninger her.

Er der ledige plader på kurset efter sidste tilmeldingsfrist, kan interesserede, der ikke er medlem af foreningen, deltage. Kontakt kursusinstruktører for at høre om der er ledige pladser.

Andre kurser og workshops
Ud over foreningens egne kurser er der mange andre gode muligheder for at lære nyt og blive dygtigere til at lave sine egne miniaturer. Her på hjemmesiden bringer vi oplysninger om alle de kurser og workshops vores medlemmer og alle andre interesserede miniaturister kan deltage i.

Bemærk: Pga. Corona-situationen kan kurser og workshops blive aflyst i 2021. Det anbefales derfor, at du tjekker nedenstående kursers  hjemmesider, inden du eventuelt planlægger at deltage i kurserne.

Kursuskalenderen:
(Se beskrivelsen af de enkelte kurser og workshops længere nede på denne side)

– Den 7. maj 2021 – Aflyst – Workshops Fashion Dolls in Miniature i Farum Kulturhus.

– Den 7. maj 2021 – Aflyst – Skab og piedestal i Farum Kulturhus.

– Den 10. maj 2021 – Aflyst – Paryk/sætte hår på dukker i Farum Kulturhus.

– Den 12. – 16. juli 2021 – Aflyst indtil videre – Miniature i Tune, sommerkursus på Tune Kursuscenter,

–  Den 18. – 24. juli 2021 – En uge med miniaturemøbler for begyndere og øvede på Nordfyns  Højskole.

Aflyst – Workshops i forbindelse med Dukkehusfestivalen i Farum

I dagene før og efter Dukkehusfestivalen i Farum afholdes der henholdsvis fredag den 7. maj og mandag den 10. maj 2021 tre forskellige workshops.

På Helena fra Fashion Dolls in Miniature kursus den 7. maj 2021 kan du lave en dukke efter eget valg.

Den 7. maj 2021 underviser Angelique fra Bibian Poppenhuis Miniaturen i, hvordan man laver et skab med ”glas” og lidt indlagt træ. Der er også mulighed for at lave 2 fine piedestaler til f.eks. blomster.

På Helena workshop den 10. maj 2021 kan du lærer at lave paryk/sætte hår på sine dukker.

Miniature i Tune

Miniature i Tune er indtil videre aflyst i 2021 pga. Corona-situationen.
Forbedres situationen vil arrangørerne overveje at genåbne tilmeldingerne i slutningen af marts eller april i håb om, at Miniature i Tune alligevel kan gennemføres i 2021. Se mere på www.miniatureintune.com.

Sommerkurset Miniature i Tune holdes i uge 28 – den 12. -16. juli 2021.

Se tid, sted, pris, tilmelding og de mange spændende og lærerige kursustilbud med dygtige internationale undervisere på www.miniatureintune.com.

Sommerkursus på Nordfyns Højskole

I 2021 har du igen mulighed for at deltage i et ugekursus med miniaturemøbler og dukkehuse. Kurset er både for begyn­dere og øvede. Det holdes på Nordfyns Højskole, Fælledvej 11, 5400 Bogense, den 18. – 24. juli med Susanne Botfeldt som underviser

Er du nervøs for at starte selv? – kom og få et skub i den rigtige ret­ning. Er du øvet? – kom og få inspiration til at komme vi­dere med lidt svæ­rere ting. På kurset arbejdes i skala 1:12 enten efter færdige modeller eller individu­elle ønsker.

Se tid, sted, priser og tilmelding på Højskolens hjemmeside under korte kurser på: https://nordfyns.nu/korte-kurser/miniaturekursus-2021/