Medlemsmøder

Hvis ikke andet er oplyst afholdes medlemsmøderne i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum kl. 19.00 -22.00.

Hvis du ikke er medlem, er du meget velkommen til at besøge os på et medlemsmøde, hvis du er interesseret i at se, hvad vi laver og eventuelt overvejer at blive medlem.

Kalenderen:

Medlemsmøde mandag den 20. maj 2019 kl. 19 – 22 i Teatersalen
– Indbundet bog ”Mus i Planter” ved Tove Palm.

Indbundet bog “Mus i Planter”.

Tove P vil hellere have mus på billeder i en bog end i sit hus. Så nu har hun fanget en masse nuttede mus, som klatrer rundt i blomster, strå, mælkebøtter og andre planter. Alle billeder er fundet på Pinte­rest. Bogen er indbundet i hjemmelavet kunstlæder, malet på silkestof og krakeleret.

Pris: 30 kr. for materialer og vejledning til en bog.

Medbring: Skæreplade, skalpel, metallineal, forstørrelsesbriller, godt lys, tacky glue, blyant, saks og limklemmer.

Deltager du ikke medlemsmødet kan materialerne efter mødet fås ved henven­delse til Tove Palm på mail havekonen@hotmail.com eller tlf. 29 65 03 68.

Medlemsmøde tirsdag den 18. juni 2019 kl. 19 – 22 i Teatersalen
– Lille stofkurv ved Laila Hindsberg

Lille stofkurv.

Den lille stofkurv kan bruges til mange forskellige ting bl.a. til fruens strikketøj.

Pris: Kit 20 kr. – indeholder stof, pap, mønster og vejledning.

Medbring: Lim, pincet, saks og underlag.

Deltager du ikke i mødet, kan du bestille et kit hos Laila Hindsberg. Mail tl@adr.dk.
Tlf. 20 40 40 02. Jeg sender gerne.

Der er desuden planlagt følgende medlemsmøder:

Vi holder sommerferie i juli måned. Næste medlemsmøde er i august måned. Datoerne for medlemsmøderne i efteråret 2019 kommer så hurtigt som muligt.