Medlemsmøder

Hvis ikke andet er oplyst afholdes medlemsmøderne i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum kl. 19.00 -22.

Hvis du ikke er medlem, er du meget velkommen til at besøge os på et medlemsmøde, hvis du er interesseret i at se, hvad vi laver og eventuelt overvejer at blive medlem.

Kalenderen:

Medlemsmøde torsdag den 16. januar 2020 kl. 18.30 – 21.00 i Teatersalen
– Små dukkekjoler ved Ena Petersen

Eksempler på små dukkekjoler, du kan lære at sy på mødet.

På medlemsmødet viser Ena Petersen, hvordan du kan sy de yndig­ste små kjoler. Du kan klæde de små dukkepiger på med kjolerne, eller de kan hænge fint på bøjle i dukkehuset.

Pris: 25 kr. for mønster og stof til en kjole.

Medbring: Lille spids saks, synål, sytråd i forskellige farver og lim, der kan bruges på stof.

Deltager du ikke i medlemsmødet kan overskydende mønster og stof købes ef­ter mødet ved kontakte Ena Petersen på mail enahugo@live.dk, eller mobil
tlf. 26 83 99 53.

Medlemsmøde mandag den 17. februar 2020 kl. 18.30 – 21.00 i Teatersalen
– Påskepynt ved Marianne Kunkel

Påskepynt i mini-format.

På medlemsmødet i februar skal vi lave påskepynt, lam, kyllinger, lil­le hareskål og vase med påskeæg.
Det er ret små dele, der skal klippes ud, så et lille tips:
Lad være med at grovklippe figurerne, men klip en strimmel med flere figurer. Start til højre, sæt saksen til papiret højt oppe på skæ­ret, og drej PAPIRET, så kan de fleste ting klippes ud med et enkelt klip.

Pris: 25 kr. pr. kit.

Medbring: Lille spids papirsaks, evt. skalpel/skæreunderlag, men som sagt er det ret småt, så jeg synes en saks fungerer bedst, lim, pincet, sytråd (til ophæng af æg – kunne være hvid, gul eller grøn) rund blyant, eller lignende med diameter ca. 0,7 cm til at lime vase og skål rundt om og evt. lup.

Deltager du ikke medlemsmødet kan kit efter mødet fås ved henven­delse til Marianne Kunkel, mail kunkelmini@gmail.com, tlf. 40 11 94 17,

Der er desuden planlagt følgende medlemsmøder: (Vi holder sommerferie i juli måned.)

2020: Den 18. marts (generalforsamling) + 16. april + 18. maj + 16. juni.