Medlemsmøder

Hvis ikke andet er oplyst afholdes medlemsmøderne i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum kl. 19.00 -22.00.

Hvis du ikke er medlem, er du meget velkommen til at besøge os på et medlemsmøde, hvis du er interesseret i at se, hvad vi laver og eventuelt overvejer at blive medlem.

Kalenderen:

Medlemsmøde torsdag den 23. august 2018 kl. 19 – 22 i Teatersalen
– Japansk parasol ved Grethe Holme Jantzen.

Modellen kan laves i japansk papir eller i farvet papir, så den kan bruges til forskellige temaer.

Vi har gennem det sidste års tid lavet kimono, stativ til kimono og små japanske sandaler. Men vi mangler den japanske parasol.

På medlemsmødet i august vil aftenens opgave være en parasol lavet i papir. Modellen kan laves både i japansk papir, således at den passer til det japanske tema, men også i farvet papir med tyl således, at den kan bruges til mere almindeligt tema.

Pris: Kit kan købes for 10 kr.

Efter medlemsmødet sælges overskydende kit til medlemmer, der ikke kan deltage i mødet, imod betaling for kit + porto. Kontakt Grethe Holme Jantzen, tlf. 23 29 33 03, mail lindevang@nypost.dk.

Orkidéen kan laves i andre farver.

Medlemsmøde mandag den 17. september 2018
kl. 19 – 22 i Teater­salen – Orkidé ved Anne Lise Laursen

Ved medlemsmødet i september vil Anne Lise vise os, hvordan man laver den fineste lille miniature orkidé.

Pris: 20 kr. for et kit.

Medbring: Arbejdsunderlag, lille spids saks, 1 pincet, 1 meget tynd pensel, 1 tynd blyant, prægepenne, prægepude, stærk lim evt. tyk tacky glue, palet, lille urtepotte ca. 1 cm., tandstikkere, gul og mørk rød maling, hvis du har.

Efter medlemsmødet sælges overskydende kit til medlemmer, der ikke kan deltage i mødet, imod betaling for kit + porto. Kontakt Anne Lise Laursen, mail lise.mini@gmail.com, tlf. 22 99 30 68.

Der er desuden planlagt følgende medlemsmøder:

Tirsdag den 16. oktober 2018
Onsdag den 14. november 2018
Torsdag den 13. december 2018 (julemøde)
Mandag den 21. januar 2019
Onsdag den 20. februar 2019