Medlemsmøder

Hvis ikke andet er oplyst afholdes medlemsmøderne i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum kl. 19.00 -22.00.

Hvis du ikke er medlem, er du meget velkommen til at besøge os på et medlemsmøde, hvis du er interesseret i at se, hvad vi laver og eventuelt overvejer at blive medlem.

Kalenderen:

Medlemsmøde mandag den 18. juni 2018 kl. 19 – 22 i Teatersalen

– Kurve lavet af almindelig kødsnor ved Lotte Zastrow

Med en enkel teknik kan du lave forskellige kurve til dukkehuset af alminde­ligt kødsnor. Det fås i flere forskellige farver og kan købes i fødevarebutikker, som f.eks. Coop. På medlemsmødet vil Lotte vise, hvordan du laver en grundform til en kurv, som du selv kan arbejde videre med.

Pris: 30 kr. for materialer – snor til en kurv, en lille bøtte som form, plastfo­lie og vådserviet.

Medbring: Saks, hobbylim og skæreplade eller andet underlag, så der ikke kommer lim på bordene.

Grundform til en lille kurv, som du kan lære at lave på mødet.

Flere eksempler på grundform til små kurve.

Eksempler på kurve, der kan laves med den teknik, Lotte Zastrow viser på mødet.

Der er desuden planlagt medlemsmøder på følgende:
Datoerne for medlemsmøderne i sæsonen 2018/2019 bliver offentliggjort så hurtigt som muligt.