Medlemsmøder

Hvis ikke andet er oplyst afholdes medlemsmøderne i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum kl. 18.30 -21.00.

Hvis du ikke er medlem, er du meget velkommen til at besøge os på et medlemsmøde, hvis du er interesseret i at se, hvad vi laver og eventuelt overvejer at blive medlem.

Medlemsmøde mandag den 27. maj 2024 kl. 18.30 – 21.00 i Teatersalen.

– Tasker i Skind – ved Maja Stenskov Hansen – AFLYST

Aftens projekt: I stedet vil Dorthe Sommer lave et projekt “Sommer”.

Kitpris: 35,- kr.

Medbring; Skæreplade, skærekniv, skarp saks, papirsaks, pincet, lim og lampe

Medlemsmøde onsdag den 26. juni 2024 kl. 18.30 – 21.00 i Teatersalen.

– ”Bytte/give væk” aften

Også i år vil vi slutte året med en ”bytte/give væk” aften. Kom med det du ikke længere har brug for. Det er for godt til at smide væk, men kan ikke sælges på loppemarked eller lign.
DU må meget gerne komme, også selv om du ikke har noget med, du har helt sikkert noget med hjem.
Mange af os har været med i mange år og har ting liggende som vi egentligt gerne vil af med, og andre er helt nye og er ved at bygge deres ”mini lagre” op.

Kalenderen:

Der er planlagt følgende medlemsmøder:

2024: 27.05 + 26.06