Medlemsmøder

Hvis ikke andet er oplyst afholdes medlemsmøderne i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum kl. 19.00 -22.

Hvis du ikke er medlem, er du meget velkommen til at besøge os på et medlemsmøde, hvis du er interesseret i at se, hvad vi laver og eventuelt overvejer at blive medlem.

Kalenderen:

Medlemsmøde mandag den 21. oktober 2019 kl. 18.30 – 21.00 i Teatersalen
– Lundby dukkehus til dukkehuset i skala 1:12 ved Helle Jensen

Du kan lave det svenske Lundby dukkehus til dit skala 1:12 dukkehus.

Vil du forsøge dig med at klippe og selv samle et lille Lundby dukkehus i papir, vil du have chancen til dette medlemsmøde.
Det er ikke så svært, som det umiddelbart kunne se ud. Billedet er af prototypen. Det lille hus skulle gerne nå at få en færdig altan og den legendariske trappe.

Pris: 20,- kr. pr. ark.

Medbring: skæreplade, skalpel/saks, metallineal og lim.

Deltager du ikke i medlemsmødet kan arket efter mødet købes ved henvendelse til Helle Jensen på mail haj@kdb.dk eller tlf. 20 77 81 74.

Medlemsmøde mandag den 18. november 2019 kl. 18.30 – 21.00 i Teatersalen
– Gammeldags tallerkenrække ved Maja Stenskov Hansen

Tallerkenrække, som du kan lave på medlemsmødet. Ud over til tallerkener kan tallerkenrække også bruges til andre ting, f.eks. som tidsskriftholder, der er vist på billedet til vestre.

På medlemsmødet i november, er der mulighed for at fremstille en gammeldags tallerkenrække af træpap og små trærundstok­ke.

Pris: 30 kr. for et kit med materialer/arbejdstegning til tallerken­rækken. Pynten (tallerkenerne mm.) er ikke med i kittet.

Medbring: Skæreplade, skalpel/saks, metallineal, lim, pincet, limkasse (hvis du har) og en lille flad pensel til maling.

Deltager du ikke i medlemsmødet kan overskydende kit købes efter mødet ved kontakte Maja Stenskov Hansen på mail majapeter@live.dk, eller mobil 22 79 01 71.

Julemøde torsdag den 12. december 2019 kl. 17.00 – 22.00 i Teatersalen

Traditionen tro vil der være både juleminimarked, fælles spisning, udveksling af med­lemsgaver og bankospil.

Se programmet, prisen for at deltage og tilmeldingen til julemødet i indbydelsen, der udsendes elektronisk til alle medlemmer samtidig med Miniature Nyt nr. 6/oktober 2019.

Eller se indbydelsen her: Julemøde 2019

Til højre ses et stemningsbillede fra sidste år.
Det bliver uden tvivl også hyggeligt i år.

Der er desuden planlagt følgende medlemsmøder: (Vi holder sommerferie i juli måned.)

2020: 16. januar + 17. februar. + 18. marts (generalforsamling) + 16. april + 18. maj + 16. juni.