Medlemsmøder

Hvis ikke andet er oplyst afholdes medlemsmøderne i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum kl. 19.00 -22.

Hvis du ikke er medlem, er du meget velkommen til at besøge os på et medlemsmøde, hvis du er interesseret i at se, hvad vi laver og eventuelt overvejer at blive medlem.

Kalenderen:

Medlemsmøde onsdag den 18. september 2019 kl. 19 – 22 i Teatersalen
– Æsker i 1:12 ved Mathilde Lusty Sørensen og Albert Efferbach Jensen

På medlemsmødet i september vil der komme et indslag i at folde æsker i 1/12, som Mathilde og Albert vil stå for.
De forskellige æsker, der kan foldes, kan ses på nedenstående billede. Vi regner med, at man sagtens kan nå at folde alle 10 æsker. Det er en sjov aktivitet, som kan bruges i både dukkehuset og kikkasserne.

Medbring: Saks, skæreplade, hobbykniv, en god lim til papir, pincet og to hårnåle. Hvis nogle ikke har mulighed for at få hårnåle med, har vi ekstra med.

Pris: 30 kr.Deltager du ikke i medlemsmødet kan klippearket efter mødet købes for 30 kr. + porto ved henvendelse til Mathilde Lusty Sørensen på mail mlusty26@gmail.com

Medlemsmøde mandag den 21. oktober 2019 kl. 19 – 22 i Teatersalen
– Lundby dukkehus til dukkehuset i skala 1:12 ved Helle Jensen

Du kan lave det svenske Lundby dukkehus til dit skala 1:12 dukkehus.

Vil du forsøge dig med at klippe og selv samle et lille Lundby dukkehus i papir, vil du have chancen til dette medlemsmøde.
Det er ikke så svært, som det umiddelbart kunne se ud. Billedet er af prototypen. Det lille hus skulle gerne nå at få en færdig altan og den legendariske trappe.

Pris: 20,- kr. pr. ark.

Medbring: skæreplade, skalpel/saks, metallineal og lim.

Deltager du ikke i medlemsmødet kan arket efter mødet købes ved henvendelse til Helle Jensen på mail haj@kdb.dk eller tlf. 20 77 81 74.

Der er desuden planlagt følgende medlemsmøder: (Vi holder sommerferie i juli måned.)

2019: 18. november + 12. december (julemøde).
2020: 16. januar + 17. februar. + 18. marts (generalforsamling) + 16. april + 18. maj + 16. juni.