Al aktivitet er aflyst.

Til medlemmerne af Miniatureforeningen mini.

Dette er svært og rigtigt træls at skulle skrive, men vi kommer ikke til at starte op før efter sommerferien.

Det er stadig alt for usikkert, hvor mange vi må være samlet indenfor, og hvornår alle kan forven­te at være vaccineret – derfor aflyser vi al aktivitet indtil efter sommerferien.

Vi forventer at starte med generalforsamling i au­gust og derefter igen (forhåbentligt) starte på de almindelige medlemsaktiviteter i løbet af efteråret med medlemsmøder og kurser – og så til decem­ber vil vi holde et brag af en julefest. Vi tør ikke planlægge andet.

Beklager, men vi skal passe på os selv og hinan­den, personligt savner jeg virkeligt jer alle sam­men og de aktiviteter, vi har tilfælles, og jeg sav­ner et normalt aktivt liv sammen med andre men­nesker, men det tror jeg ikke, jeg er alene om.

Så hold ud, pas på jer selv og hinanden, vi er der snart, der hvor vi igen kan mødes under normale omstændigheder.

Mange minihilsener – Grethe Holme Jantzen