Ny medlemsliste

Den nye medlemsliste pr. maj 2021 er lagt ud på foreningens hjemmeside. Medlemslisten finder du på hjemmesidens lukkede sider.

Årets kode til de lukkede sider (som kun foreningens medlemmer kan se) er udsendt til alle foreningens medlemmer den 20. april 2021 samtidig med link til Miniature Nyt nr. 2/2021.

Det sker desværre, at foreningen får breve (med Miniature Nyt) og mails retur, fordi oplysningerne i medlemslisten er mangelfulde eller helt forkerte.

Det vil være en stor hjælp, hvis du vil tjekke, at dit navn, adresse, telefonnr. og mailadresse er opført korrekt i medlemslisten.

Er der noget i dine kontaktoplysninger, der skal rettes, bedes du sende en besked til foreningens sekretær på mail mini@miniforeningen.dk.