Havnemiljø 2016

Der er en lang tradition for, at Miniatureforeningens medlemmer udstiller på den årlige Dukkehusfestival i Farum. Projektet i 2016 var en model af et havnemiljø. Modellen blev skabt af 25 miniatureentusiaster, som hver især har bidraget til og samarbejdet om projektet.

Der blev taget en del billeder af havnemiljøet i weekenden den 30. april og 1. maj 2016, hvor udstillingen kunne ses.  I galleriet på denne side, kan du se billeder af de mange spændende karakterer og bygninger: – Du kan besøge strandhytterne, de små charmerende og farverige badeomklædningshytter, sammen med familien, der bare ligger og nyder solen ved stranden. Her findes også det lille stråtækte bindingsværkshus, hvor den lokale fisker har trukket sin båd op på stranden. Den højt råbende fiskerkone med sin salgsvogn og strikkemutter med sine strikkede sweatere. Du kan kaste et blik ind ad vinduet på den lille lumre knejpe, eller ile forbi bordelmutter og hendes ”gæster”. Se også fiskehandleren med de eksklusive varer og gæsterne, der nyder et måltid eller et stykke tærte og en kop kaffe på torvet i den lille runde café med udendørsservering. Konen nyder sin kaffe, samtidig med at fatter er taget ud i robåden, for at fange en fisk i havnen. Mød også den lille familie, der er taget ned til havne for at fodre ænderne.
Tæt på torvet har blomstersælgeren sejlet sin båd til kaj, og sælger blomster fra sin båd. I industriområdet på havnen findes der byggeaffald og en faldefærdige bindingsværksbygning under renovering og en anden bygninger, som først er ved at blive bygget. Alt sammen bliver overvåget af fyrmesteren for enden af stenmolen ved sit fyrtårn.

Hele historien om havnemiljøet i kommer i Miniatureforeningens medlemsblad Miniature Nyt nr. 3/2016, som udkommer i uge 24/2016.

Du kan også læse en artikel om årets Dukkehusfestival i Farum i lokalavisen ved at klikke på følgende link: http://sn.dk/Furesoe/Dukkehuse-fra-oeverste-skuffe/artikel/570910

Klik på billedet for at se det i stor størrelse. Bemærk at der er 3 sider med billeder.

Comments are closed.