Julemødet holdes på Stien

Julemødet afholdes på Stien
Med kort varsel har Farum Kulturhus annulleret vores bookning af Teatersalen til julemødet den 13. december 2018. Årsagen er, at der skal skiftes radiatorer, så det forventes, at der ligger rør og radiatorer over det hele, og at der arbejdes i lokalet. I stedet har vi fået et stort, fint lokale på Kultur- og Aktivitetscenter Stien til vores julemøde.

Opsamling i Taxa ved kulturhuset
Stien ligger ikke langt fra Kulturhuset, men kommer du med offentlig transport, kan det være lidt vanskeligt at finde. Desuden er der ikke så mange parkeringspladser som ved Kulturhuset. Bestyrelsen har derfor bestilt Taxa, der kører i pendulfart frem og tilbage mellem Kulturhuset og Stien. Foreningen betaler for kørslen.

Mød op ved Kulturhusets hovedindgang
Du skal bare møde op som sædvanlig ved hovedindgangen til Kulturhuset. Den første Taxa kører fra Kulturhuset til Stien kl. 16.00 og den sidste kører kl. 16.55. Julemødet starter med juleminimarked kl. 17.00. Efter mødet kører den første Taxa fra Stien til Kulturhuset kl. 21.30.
Er der spørgsmål på dagen, kan du ringe til foreningen formand Grethe Holme Jantzen på tlf. 23 29 33 03

Udstillerne til juleminimarked
Har du en salgsbod til juleminimarkedet, kan du køre direkte til Stien. Adressen er Paltholmterrasserne 1, 3520 Farum. Opstilling af salgsboderne starter kl. 15.30.

This entry was posted in Medlemsdebat. Bookmark the permalink.

Skriv et svar