Medlemsmøder

Hvis ikke andet er oplyst afholdes medlemsmøderne i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum kl. 19.00 -22.

Hvis du ikke er medlem, er du meget velkommen til at besøge os på et medlemsmøde, hvis du er interesseret i at se, hvad vi laver og eventuelt overvejer at blive medlem.

Kalenderen:

Medlemsmøde mandag den 17. februar 2020 kl. 18.30 – 21.00 i Teatersalen
– Påskepynt ved Marianne Kunkel

Påskepynt i mini-format.

På medlemsmødet i februar skal vi lave påskepynt, lam, kyllinger, lil­le hareskål og vase med påskeæg.
Det er ret små dele, der skal klippes ud, så et lille tips:
Lad være med at grovklippe figurerne, men klip en strimmel med flere figurer. Start til højre, sæt saksen til papiret højt oppe på skæ­ret, og drej PAPIRET, så kan de fleste ting klippes ud med et enkelt klip.

Pris: 25 kr. pr. kit.

Medbring: Lille spids papirsaks, evt. skalpel/skæreunderlag, men som sagt er det ret småt, så jeg synes en saks fungerer bedst, lim, pincet, sytråd (til ophæng af æg – kunne være hvid, gul eller grøn) rund blyant, eller lignende med diameter ca. 0,7 cm til at lime vase og skål rundt om og evt. lup.

Deltager du ikke medlemsmødet kan kit efter mødet fås ved henven­delse til Marianne Kunkel, mail kunkelmini@gmail.com, tlf. 40 11 94 17,

Generalforsamling onsdag den 25. marts 2020 kl. 19.00 i Teatersalen

Miniatureforeningens årlige generalforsamling finder sted onsdag den 25. marts 2020 kl. 19.00.
Indkaldelse til generalforsamlingen med dagsorden samt årsregnskab og forslag til budget udsendes med mail sammen med Miniature Nyt nr. 1/2020. Kontingentet til foreningen skal være betalt for at have stemmeret ved generalforsam­lingen.

Ændret dato for generalforsamlingen
Bemærk at datoen for generalforsamlingen er ændret til onsdag den 25. marts 2020. Årsagen til ændringen er, at Farum Kulturhus skulle bruge Teatersalen til et stort borgmesterarrangement den 18. marts.

Medlemsmøde torsdag den 16. april 2020 kl. 18.30 – 21.00 i Teatersalen
– Tæpper af satin bånd ved Ena Petersen

Små tæpper flettet af satin bånd i forskellige farver.

Aftenens emne er små tæpper flettet af satin bånd. Ena Petersen vil vise, hvordan du med en særlige teknik kan lave tæpper i for­skellige farver og størrelser. Ena medbringer satin bånd i assorte­rede farver, som du kan vælge imellem.

Pris: 30 kr. for vejledning, satin bånd til et tæppe og en arbejds­plade.

Medbring: Knappenåle, kanvasnål uden spids (ret stor med hoved på ca. 1 cm), lim, lille saks og målebånd/lineal.

Deltager du ikke i medlemsmødet kan overskydende materialer købes ef­ter mødet ved kontakte Ena Petersen på mail enahugo@live.dk, eller mobil
tlf. 26 83 99 53.

Der er desuden planlagt følgende medlemsmøder: (Vi holder sommerferie i juli måned.)

2020: Den 18. maj + 16. juni.