Nokkens Perle

På Dukkehusfestivalen i Farum 2013 deltog Karen Margrethe Søndergaard i “Grevindernes” udstilling af små huse med Nokkens Perle.
Karen Margrethe fortæller, at da hun havde sagt ja til at deltage i udstillingen, var hun fast besluttet på, at det meste ved dette projekt skulle være genbrug. Bl.a. havde hun tidligere lavet den lille havedam. Den kunne bruges her, men den skulle “graves ned i jorden”.
På den måde opstod ideen om at bygge det hele op på en flamingoplade. Ikke alene fik hun dammen ned i det rigtige niveau. Det gav også mange andre muligheder, som f.eks. at grave huller.
Mange gange er det lidt svært at fæstne et stakit på en hel plan flade. Det var ikke noget problem her. Karen Margrethe satte bare små stifter i bunden af stolperne, klippede hovedet af dem, og vips!, så var de lige til at sætte ned i flamingoen.
Karen Margrethe nød virkelig at lave Nokkens Perle. I det virkelige liv kan hun godt lide pæne ting, men her var det en sand fryd at få det hele til at se så hærget ud som muligt.

Læs hele Karen Margrethes indlæg om sin hobby i Nyhedsbrev nr. 4/2013, og se alle de andre bidrag til Grevindernes udstilling i gallerier under Dukkehusfestival 2013.

 

Comments are closed.