Alle møder mv. i foreningen er aflyst

Som du helt sikkert er klar over, er antallet af smittede med Covi19 steget meget i den sidste tid, og der er indført nye restriktioner. Dette betyder desværre, at Bestyrelsen i Miniatureforeningen “mini” har måttet træffe en meget svær beslutning. Men vi er nødt til at aflyse al aktivitet i foreningen resten af året.

Det betyder at alle kurser, lang lørdag og medlemsmøder er aflyst frem til og med 31. december 2020. Loppemarkedet er ligeledes aflyst. Julemødet håber vi at kunne gennemføre som det sidste møde inden vi går på sommerferie i juni 2021. Det har været et meget svært år for os alle og jeg håber bestemt på at 2021 bliver bedre, men vi bliver lige nu nødt til at passe på os selv og hinanden, og overholde alle restriktioner.