Kurser

Miniatureforeningen holder jævnligt korte kurser for medlemmerne.
Hvis ikke andet er oplyst, afholdes de i Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum i Foreningslokalet.

For at deltage i foreningens kurser, skal du være medlem. Kontingentet er 250 kr. Ved indmeldelse 1. september eller senere betales ½ kontingent. Ser yderligere oplysninger her.


Kursus lørdag, den 17. juni 2017, kl. 10.00 – 15.30.

Slagt en UFO ved Per Lydersen

ufo-mn

UFOér kan se meget forskellige ud. Her er en af slagsen.

En UFO……. Nej nu rabler det da for Per!!!! Måske alligevel ikke – for en UFO er forkortelsen for UFærdig Opgave. Så selv om du ikke lige vidste det, så har du sikkert adskillige UFO’er gemt på hylden, som lige venter på det der lille skub for at kunne flyve.

Tanken er at du medbringer et eller flere af dine ufærdige mi­niature projekter – store som små, så vi i fællesskab kan få dem lavet færdige.

Når du tilmelder dig, må du gerne beskrive for mig, hvad du vil lave, så jeg kan have træ, metal, værktøj og maskiner med til de aktuelle opgaver.

 

moenster-mn

Her er endnu en UFO: Et broderi, der mangler en rund træramme i den rigtige størrelse, som ikke har været til at finde på diverse messer. Den må laves i hånden – men hvordan?

 

Så blev du ikke lige færdig med drivhuset, pavillonen, fuglevo­lieren, liggestolen, dukkehuset, kikkassen eller det små par støvler, kufferten og mangler det lille skub og gode selskab for at få det afsluttet – ja så er dette chancen for at fuldende tingene.

Pris: For kurset er 50,00 kr., som betales på kursusdagen.

Tilmelding: Senest fredag, den 2. juni via mail – ply@ltk.dk eller telefonisk – 4086 4750.

Medbring: Du skal medbringe din værktøjskasse med de materialer og værktøj, som du forventer at skulle bruge for at lave dine projekter færdige. Desuden medbringes madpakke, godt humør og tålmodighed….. så kan det kun blive en fantastisk dag i miniaturens hyggelige tegn.


Se desuden tilbud fra andre kursusudbydere end Miniatureforeningen på siden “Hvad sker der – i Danmark” http://miniforeningen.dk/?page_id=29

Comments are closed.