Ledige pladser på turen til Rheda

DER ER STADIG LEDIGE PLADSER PÅ BUSTUREN TIL MINIATUREMESSEN I RHEDA.

Det er en af Europas største og mest interessante miniaturemesser. Den er absolut et besøg værd. Tag med, hvis du har mulighed for det. Prisen er overkommelig.

Se tid, sted, pris, tilmelding og andre praktiske oplysninger i rejsebeskrivelsen på følgende link: http://miniforeningen.dk/wp-content/uploads/2017/11/Rheda-20181.pdf.

Det er vores miniaturevenner i Nordjylland, der i samarbejde med Nilles Rejser arrangerer en 4-dages busrejse til Die messen 1 zu 12 i Rheda-Wiedenbrück,Tyskland den 25. – 28. maj 2018. Alle interesserede er velkomne til at deltage.

Bussen kører ned gennem Jylland med forskellige opsamlingssteder på vejen. F.eks er der opsamling i Kolding over for Banegårdspladsen kl. 10.10 på udrejsedagen. Det er jo ment for os, der kommer fra Fyn eller Sjælland med tog til opsamlingsstedet.